round corners on top of content

Domenenavn

Trenger du et domenenavn til bedriften din eller .no domener, MÅ du registrere hos en registrar som Domeneshop.no.

Registrering av et domenenavn (.no)

Norid driver .no-domenet og vedlikeholder den sentrale databasen for alle norske domenenavn.

For å kunne registrere et domenenavn under .no, må du ha et kundeforhold til en registrar (domeneleverandør).

Virksomheter som ønsker å registrere et domene under .no, må ha norsk postadresse og gyldig organisasjonsnummer i Enhetsregisteret (Brønnøysund)

Maksimum 20 .no domenenavn per organisasjon.

Er domenenavnet ledig?

Ved bruk av Norid.no sin søk funksjon, kan du finn ut hvem som eier et .no domenenavn eller hvis et domenenavn er ledig.

Registrar (domeneleverandør)

Vi bruker domeneshop.no som registrar til alle Bedrift Online kunder.

Bestilling av domenenavn hos Domeneshop.no

Trinn 1: Velg domener

Legg til domenenavnet i søkefelt på hovedsiden av domeneshop.no

Trinn 2: Tjenester

Alternativ 1: DNS og www-videresending - gratis!
Alternativ 2: Epost (inkluderer DNS og www-videresending) - 90,-/år
Alternativ 3: Webhotell (inkluderer DNS, www-videresending og epost) - fra 20,-/mnd
Alternativ 4: Egne navnetjenere - gratis!

Trinn 3: Kontaktinfo

Legg til Organisasjonsnummer (9 sifre)

Trinn 4: Betaling

Fyll ut skjemaet for Egenerklæring

Trinn 5: Kvittering

Ordne konto hos Domeneshop.no for innlogging.

Relaterte temaer

Hvem er registrar for et domene?

1. Åpne www.norid.no og legg til domenenavn i søkefelt på hovedsiden
  2. Klikk på koden/link for Registrar Handle
  3. Klikk på koden/link for Organization Handle i de nye skjermbildet

Hvilke aktive domener har organisasjonen?

1. Legg inn navnet på organisasjon i søkefelt på Norid.no
  2. Klikk på link for Norid Handle

round corners on bottom of content
spinner graphic