round corners on top of content

Lese og sende e-post fra mobilen din

by David Todd Watson — last modified Nov 15, 2009 06:00 PM
Filed Under:

Har du en ny mobil som kan lese og sende e-post? Helt sikkert, men bruker du denne funksjon? Helt sikker ikke. Her kan du endelig bruk mobilen din med e-post.

Svar raskt og enkelt med mobilen.

Hvor lang tid tar det å starte datamaskinen din, bare for å sjekke e-post? Hvor raskt er det å slå på mobilen og navigere til innboksen? Mobiler er et naturlig valg til daglig kommunikasjon og e-post er enkelt å bruke. E-postmeldinger er også billigere enn SMS eller MMS.

 

1. Internett-tilgang på mobilen

Før du kan last ned e-post må du ha tilgang til Internett. Innstillnger for tilgang til Internett, MMS og andre tjenester får man fra operatør som NetCom, Telenor eller Chess.

NetCom Automatiske innstillinger

Telenor Mobil oppsett

Chess manuelt oppsett

 

2. Postkassetyper POP3 eller IMAP

Forskjellen mellom disse er at POP3 er laget for å bruke med en datamaskin, og IMAP er mente å bruke med flere datamaskiner. Vi anbefaler IMAP uansett for alle fordi innboksen og alle mapper blir automatisk synkronisert på alle datamaskiner.

 

3. Lese e-post

Vår kunder bruker mail.mailgateway.no for innkommende e-postserver.

Brukernavn er hele e-postadressen og passord har du sikkert fra før.

 

4. Sende e-post

Innstillinger her er avhengig av hvor og hvordan du er koblet til Internett. Bruker du Telenor, er det smtp.online.no, bruker du NetCom er smtp.netcom.no, vår kunder kan også bruke mail.mailgateway.no med SSL og brukernavn (e-postadressen) og passord.

Hvis du er koblet til Internett via trådløs internett d.v.s. Wifi eller WLAN, er det Internett leverandørs sin e-postserver som må brukes.

 

Trenger du mer hjelp med mobilen din, bare ta kontakt...

 

David Todd Watson

david@wow-medialab.com

iphone-sm.jpg

 

928 02 891

 

My status

Klikk på Skype knappen for å ringe meg gratis.
Last ned Skype 

 

 

 

 
round corners on bottom of content
spinner graphic